Ще има ли трети сезон на сериала "Защитникът"?

В петък, 26 април, интернет платформата Netflix пусна втория сезон на очаквания телевизионен сериал „Защитникът” с Чагатай Улусой, Аича Айшън Туран, Хазар Ергючлю, Енгин Йозтюрк, Окан Ялабик и Бурчин Терзиоглу в главните роли. Припомнете си, че първият сезон от поредицата бе гледан от 20 милиона Netflix акаунта по целия свят. Благодарение на успеха на първия сезон, Netflix разшири серията с два допълнителни сезона, без да чака резултатите от втория.

В момента се подготвят два нови сезона. Както стана известно, работата на актьорите от третата и четвъртата част от поредицата ще започне след две седмици. Участието си вече потвърдиха: Чагатай Улусой, Енгин Йозтюрк, Хазар Ергючлу, Окан Ялабик и Бурчин Терзиоглу. Предполага се също, че към екипът ще се присъединят няколко големи звезди на турското кино и ще бъде разпределен много солиден бюджет, което е несравнимо с снимките на първите сезони.

По предварителна информация, новият партньор на Чагатай Улусой не е намерен, въпреки че са били проведени прослушвания на няколко известни актриси.

Третият и четвъртият сезон публиката ще види през 2020 година.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара