Сериалът "Обещанието" приключва

В петък, 26 април, феновете на популярния турски телевизионен сериал “Обещанието”, продуциран от телевизионната компания TIMS & B Productions, получиха неочаквани новини: каналът Star TV реши да приключи проекта на 84-та серия, въпреки много добрите оценки. След официалното изявление от ръководството на канала стана ясно, че това не е шега и не е лоша шега.

Според вътрешни източници това решение е направено от телевизионния канал, който шокира продуцентите на поредицата, които разчитаха на четвърти сезон. По традиция веднага се разпространиха слухове, че Тимур Саджи преговаря с една от цифровите платформи, за да продължи поредицата, но това все още изглежда като отчаянието на феновете, които не са очаквали такъв ход. Продуцентите Тимур Саджи и Бурак Сагясяр дадоха на турската публика отлични три сезона, които бяха съветвани от представители на Генералния щаб и Министерството на националната отбрана на Турция. Решението на канала да затвори проекта с много добри оценки изглежда доста нелогично.

Остава ни да се надяваме, че актьорите от поредицата бързо ще намерят нова работа за себе си, особено след като Тимур Саджи не се отказва. Според непотвърдената информация Толга Сариташ вече води разговори с ръководството на интернет платформата Netflix. Спомнете си, че през следващата година платформата ще пусне 10 турски телевизионни сериала, така че суперзвездите определено няма да имат почивка.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара