Татяна напусна Hell’s Kitchen България завинаги

Татяна Георгиева беше поредният участник в Hell’s Kitchen, който напусна шоуто завинаги след оспорвана четворна битка за оставане във формата. В последния и решаващ за седмицата епизод Таня се изправи срещу трима сериозни противници – Ралица, Чилева и Веско. Тя успя да се справи успешно с кулинарното предизвикателство, пред което шеф Виктор Ангелов изправи номинираните. Таня приготви вкусно великденско агнешко по нейна рецепта, а шеф я възнагради с възклицанието „Добро е. Има вкус на пролет!“. За съжаление Таня не се справи с адската вечерна резервация и се прояви като твърде спокоен играч с липса на хъс за победа, не показа нужното темпо в кухнята, синхрон с останалите състезатели в отбора и бързина в приготвяне на поръчките за пълния ресторант. „Ти си добър готвач, имаш усет, имаш опит, но ти липсва енергия“, заяви на финала шеф Виктор Ангелов и допълни „Бъди по-отворена, вдигни глава и вдигни оборотите“. С тези думи шеф Ангелов се раздели окончателно с Татяна.
 „Съжалявам, че излязох от шоуто, защото всеки един момент в кухнята на Hell’s Kitchen ми даваше възможност да получавам нови знания и умения, да доразвивам кулинарните си способности … и ме доближаваше до 100-те хиляди лева“, споделя Таня. Тя определя себе си като добър отборен играч, но смята че не е успяла да покаже до край себе си. Най-трудното в Кухнята на Ада е била изолацията, търпението към околните и необходимостта да се съобразяваш с толкова много и различни характери. Ако може да промени нещо в участието си, Таня категорично заявява „Нямаше да бъда толкова търпелива, колкото показах“.
Таня споделя, че няма фаворит сред участниците, но победителят в Hell’s Kitchen трябва да е безцеремонен и наистина добър готвач.
След окончателното напускане на Таня в надпреварата за голямата награда от 100-хиляди лева и едногодишен договор в ресторант на шеф Виктор Ангелов останаха 8 играча - Светлана, Ралица и Чилева в женския отбор, а при мъжете ще се състезават – Никола, Тихомиров, Петко, Цецо и Веско.
Кои ще бъдат майстор готвачите, които няма да се справят с напрежението в кухнята и ще се окажат номинирани от шеф Ангелов ще разберем в новите епизоди на световното кулинарно шоу. Гледайте следващият епизод на Hell’s Kitchen България на 7 май от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара