Репортерите ON AIR: Има какво да разкажем

Новините са там, където са репортерите на Bulgaria ON AIR – на улицата, до проблема, в събитието, при политиците, до научните открития. От 23 април в ефира и в социалните мрежи на националната политематична телевизия стартира кампанията „Има какво да разкажем“, с която медията ще се приближи още по-близо и по-детайлно до темите, които вълнуват зрителите.
Кампанията ще покаже репортерите на Bulgaria ON AIR, които всеки ден са в центъра на горещите събития, за да информират хората от първо лице. Освен в рамките на новинарските емисии, репортерите на Новините ON AIR започват да разказват истории и чрез специални видеа в социалните мрежи на телевизията.
Всички зрители могат не само да споделят мнението си по  темите, които ги вълнуват, но и да изпращат любопитни или проблемни казуси, включително и видеоматериали във Facebook страницата на телевизията. Екипът на Новините ON AIR ще избира, проверява и разработва сигналите, а репортерите ще информират за развитието им както в емисиите новини, така и чрез видеа в социалните мрежи.

3 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте каква е причината за спирането на Алиса в страната на любовта

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, има два варианта:
   1. Ниски резултати
   2. bTV да не са купили всички епизоди

   Изтриване
 2. Здравейте аз не вярвам че сериала е имал ниськ рейтинг сериала си е много интересен

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара