В "Извън играта" по БНТ1: Иван Бърнев и Маргита Гошева заедно на сцената и в живота

И двамата са артисти, и двамата обичат сцената и точно тя ги събира в живота. Личната им история започва по „стандартния“ начин, характерен за много двойки сред актьорите – в театъра. Иван Бърнев и Маргита Гошева често си партнират в професионалните ангажименти, но дори и в най-смелите си мечти като родители не са предполагали, че заедно със сина си Матей ще играят като семейство във филм. Много скоро зрителите на БНТ ще ги видят в детския приключенски сериал „Островът на сините птициׅ“, в който 13-годишният Матей Бърнев прави първата си главна роля. Иван и Маргита ще разкрият любопитни подробности за предстоящата продукция в „Извън играта“ тази събота (4 май) от 18:00 ч. по БНТ1.

С водещата Люба Пашова ще разговарят още и за любовта към театъра, за ролите на Иван и Маргита в киното и на сцената, за семейството. В студиото на „Извън играта“ те ще споделят как още с появата си Матей започва да ги променя и „възпитава“ като родители. Благодарение на него, Иван и Маргита получават роли в серийния филм на БНТ - придружавайки го по време на снимките. Режисьорите Кристина Грозева и Петър Вълчанов им предлагат да изиграят ролите на негови родители в продукцията. „Правилният анонс за нашето участие в този сериал е: играем Матей и ние двамата с Маргита, защото децата са основните персонажи“, споделя с усмивка Иван Бърнев за филма, в който в главните роли са пет деца.

Иван Бърнев е сред номинираните за наградата „Аскеер 2019“ за ролята си в спектакъла „Празникът“ на Малък градски театър „За канала“ под режисурата на Явор Гърдев. Почитателите му продължават да се радват на участията му и в емблематичната постановка „Вечеря за тъпаци“, която се играе вече 18 години на сцената на Сатиричния театър „Алеко Константинов“. Забележителни са и ролите на Маргита Гошева, които най-често аплодира пловдивската публиката на Драматичния театър. След сериала „Къде е, Маги?“ и един от най-награждаваните български филми – „Урок“, който също е дело на режисьорския тандем Кристина Грозева и Петър Вълчанов, зрителите ще имат възможност да видят Иван Бърнев и Маргита Гошева отново заедно на екран в „Островът на сините птици“. В него персонажите, които изиграват са поставени в доста комични ситуации, в които попада почти всеки родител на тийнейджър. 

Гледайте „Извън играта“ всяка събота от 18:00 ч. по БНТ1
и от 22:00 ч. по БНТ3!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара