Историята на 3 жени, попаднали в капан за трафик на хора, в "Любов за продан" на VOYO от 6 май

Вълнуваща, разтърсваща и провокативна история за три млади и красиви момичета, които по различни пътища стават част от мрежа за трафик на хора, след като им е обещан по-добър живот – гледайте в новия сериал „Любов за продан“ ексклузивно на voyo.bg от 6 май.

Стотици жени ежегодно попадат в мрежите на структури, набиращи хора за контрабанден "износ", като със сила биват превръщани в сексуални робини. Това е историята и на Ана, Фрида и Селени - три красиви млади момичета, подлъгани с обещанието да получат мечтания от тях хубав живот. Тяхната уязвимост е в това, че са бедни, но вярват в доброто бъдеще - от това ще се възползват хора без скрупули, които ще ги хвърлят в капана на проституцията, от който после няма измъкване... Трите не са се познавали досега, но стават приятелки в обстановката на най-лошия кошмар за една жена - да е жертва на трафик на хора.

Без да разберат как, Ана, Фрида и Селени са придобили невъзможен за изплащане дълг. В добавка към това семействата им са поставени под смъртна заплаха. Имат само два пътя пред себе си: да живеят като поробени проститутки или да рискуват живота си в търсене на свободата. Тези три жени, заедно с много други, са прехвърлени на друг континент - в Испания, крайната дестинация за доставка на човешка "стока" от една престъпна група, специализирана в трафик на колумбийки.

Трите момичета се мъчат да напуснат този ад на ужасни условия и мъчения, на които са подложени, а зрителите ще извървят с тях опасния път, който или ще ги направи по-силни, или ще ги унищожи.

„Любов за продан“ откровено разкрива реалната драма на хиляди хора, живеещи под натиска на многомилионен бизнес... Сериалът показва на света как работят мрежите за трафик, насилието срещу страдащите и трагедията на членовете на техните семейства, които се опитват на каквато и да било цена да ги намерят и освободят.

В ролята на 19-годишната Ана Агире, безработна и с болен син, е колумбийската актриса и модел Хулиет Рестрепо, която се снима и в Холивуд. Във Фрида Агилера, 20-годишна омъжена мексиканка, влюбила се онлайн в неподходящ човек, се превъплъщава в мексиканската актриса и модел Айслин Дербес (дъщеря на популярния актьор Еухенио Дербес). В ролята на 15-годишната тийнейджърка Селени Аристисабал, която помага на родителите си в техния магазин за козметика и мечтае да замине в Испания, за да им помага, е колумбийската актриса Никол Сантамария.

В ролите ще видим още Гала Рестрепо, Пиеро Мелоти, Иля Розендал, Диего Миньон (като шефа на испанската полиция), Луис Роберто Гусман, Сарик Леон (като Индира, любовница на Фермин - ръководител на испанската банда за трафик на хора), Кристиан Тапан (като башата на Селени и съпруг на Индира), Хесус Очоа (като 50-годишния съпруг на Фрида), Хуан Себастиан Калеро и др.
Главен сценарист е Клара Мария Очоа, която е и продуцент, с екип от още 8 сценаристи; режисурата е поверена на телевизионния и кино режисьор Клиш Лопес, носител и на фестивални награди. Музиката за сериала е създадена от Карлос Агера, зад камерата са Андрес Гутиерес и Диего Хименес, монтажът е на Херсон Агилар, а сценографията е на Диего Лопес.

"La Promesa" ("Broken Promises")
Колумбия, 2013 г.
Криминален, драма
Снимките са осъществени в Колумбия, Панама, Мексико и Испания.

3 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте а кога ще бьде изльчен в Бг ефира

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, след като приключи онлайн излъчването. Поздрави!

   Изтриване
 2. Здравейте дано да пускат нови латино сериали а не само Бразилски

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара