Кои от готвачите в Hell’s Kitchen ще заслужат своята черна куртка?

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат свидетели на началото на нова ера в Hell’s Kitchen. Майстори готвачи ще се борят ожесточено, за да получат най-високото отличие в Кухнята на Ада – черните пагони. След дълга и оспорвана надпревара в най-известното кулинарно шоу в българския ефир, само най-добрите останаха да се състезават за голямата награда от 100 хиляди лева и едногодишен договор в ресторанта на шеф Виктор Ангелов. Пред великолепната осморка – Никола, Тихомиров, Веселин, Цецо, Петко, Чилева, Ралица и Светлана най-сериозното тепърва предстои – в оставащото по-малко от месец време до финала на Hell’s Kitchen всеки един от тях може да спечели мечтаната награда. Тази вечер от 21:00 часа по NOVA започва истинската битка.
Какво ли предизвикателство е приготвил шеф Виктор Ангелов на своите готвачи, за да покажат какво са научили и на какво са способни, за да спечелят своите чертни куртки? Кой ще бъде топ кулинарът, който ще напусне завинаги Кухнята на Ада само на една крачка разстояние от най-мечтаното отличие? Гледайте довечера в новия епизод на Hell’s Kitchen. Ще има битка на „живот и смърт“, много техники, желание и въображение, а емоциите ще бушуват заедно със сериозни притеснения за успех както сред мъжете, така и сред жените. Ще видим една стара песен, изпълнена на нов глас с перфектна презентация, топ кулинарни умения и светлинни години напредък. Но ще има сурови моркови, стек от кенгуру, повече салца от необходимото и наистина една космическа чиния. Кой ще си тръгне завинаги от Hell’s Kitchen гледайте тази вечер по NOVA.
По време на вечерната резервация топ готвачите ще са изправени пред ново сериозно изпитание – пак ще готвят „заедно като един“, но вече в една кухня. Дали черните куртки ще ги превърнат в Шефс или ще ги върнат в „първи клас“ на училището по готварство? Ще успят ли състезателите за голямата награда в Hell’s Kitchen да покажат на шеф Виктор Ангелов кой е по-добрият или нуждата от стиковка на отбора, комуникацията зад печката и умението да ръководиш ще изиграят лоша шега? Ще останат ли гладни гостите на ресторанта? Със сигурност ще разберете след броени часове в новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер по NOVA. Дали някой ще бъде номиниран и заплашен от излизане от Кухнята на Ада ще стане ясно от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара