Мотокрос адреналин и екшън на четири колела по Extereme Sports Channel през май

Представяме ви акцентитe и премиерите през май 2019 по Extreme Sports Channel.

AMA Motorcross 2017 Series Highlights
Епизод 6 - 8-ми май,  21:10 ч.


Не пропускайте още една вълнуваща част от оригиналните екстремни екшън спортни събития AMA Motorcross, които са на почти 50 години. Състезанието включва най-бързите в света състезатели по мотокрос, които се качват на най-добрите мотори, предлагани от производителите, и се състезават на най-тежките и най-трудни писти в света.

AMA Motorcross 2017 Series Highlights
Епизод 12 - 17-ти май,  21:10 ч.


Вижте още от най-добрите моменти от оригиналните екстремни екшън спортни събития AMA Motorcross. Този епизод включва кадри на някои от най-бързите мотокрос състезатели в света, които се впускат по най-легендарните писти в света  опит да постигнат победа в най-престижния шампионат в състезанията за офроуд мотоциклети.

Monster Jam 2016
Епизод 20 - 24-ти май,  20:20 ч.


Подробно представяне на най-динамичното събитие на живо на четири колела, където шофьори от световна класа се състезават пред тълпи от фенове по целия свят. Тази програма включва високооктаново спонтанно забавление и интензивна конкуренция, надпревара и зрелищни изпълнения, носещи невероятно удоволствие за феновете.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара