Цецо напусна завинаги Hell’s Kitchen България

Цветелин Цоков, 24-годишният готвач от Пловдив, напусна завинаги Hell’s Kitchen България след поредица от грешки по време на последната и най-емоционална вечерна резервация в шоуто, в която професионалистите готвеха за семействата и за любимите си хора.
Оризови проблеми и лоши заготовки, суфлета, които „не искат“ да бъдат опечени, боксуване на станция „Стартери“, но и перфектен нюх в измислянето на стартер, заместител за вечерната резервация белязаха последното участие на Цецо в Hell’s Kitchen. Накрая Цецо се поддаде на емоцията и се оттегли пораженчески в общежитието и това беше „черешката на тортата“ в решението на шеф Виктор Ангелов да се раздели с него завинаги. „Имаш бъдеще, момче. Страхотен готвач си, но ти липсва смелост. Имаш изключителни качества,  позволи на хората да ги видят. Бъди по-категоричен и заявявай себе си!“, с тези думи шеф Ангелов приключи участието на Цецо във втория сезон на Hell’s Kitchen три седмици преди големия финал.
„Съжалявам, че напуснах играта толкова рано. Искаше ми се да стигна поне до топ 3“, споделя Цецо. На въпроса кое му е било най-трудното в Hell’s Kitchen той отговаря категорично - „Да впечатлиш шеф Ангелов и да го изненадаш с чинията си“. Цецо споделя още, че с удоволствие би участват в трети сезон на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир и уточнява, че най-ценното, което е научил от Шеф Ангелов е, че за да успее, трябва да бъде перфекционист и по-уверен в кухнята.
След окончателното напускане на Цецо в надпреварата за голямата награда от 100-хиляди лева и едногодишен договор в ресторант на шеф Виктор Ангелов вече се състезават шестима професионални готвачи. Светлана, Ралица и Чилева, заедно с Никола, Тихомиров и Весо са „черните кулинарни командоси“ на Кухнята на Ада и в следващите три седмици до големия финал ежедневно ще защитават прозвището Шефс и ще се борят ожесточено за победа.
Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen България следващият вторник от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара