Сутрешните блокове на NOVA са категоричният избор на зрителите при отразяване на визитата на папа Франциск в България и военния парад на Гергьовден

Над 15 часа на живо екипите на Новините на NOVA проследиха визитата на папа Франциск на българска земя и честването на Деня на храбростта на 5 и 6 май. За пореден път зрителите се довериха на опита на журналистите на медията. 


С повече от пет часа пряко ефирно излъчване, неделното издание на предаването „Събуди се“ привлече 22% от аудиторията на възраст 18-49 г. Кадрите от прякото излъчване на първите стъпки на папа Франциск на българска земя, както и коментарите от студиото на NOVA са привлекли значително по-голяма зрителска аудитория, спрямо отчетеното от bTV и БНТ1. 


В утринните часове на един от най-големите празници - Гергьовден, NOVA посвети сутрешния блок "Здравей, България" на военния парад в София, както и на визитата на папа Франциск в гр. Раковски. С близо седем часовото си пряко излъчване, NOVA отново се позиционира като изборът на хората в активна възраст (18-49 г.). 

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте Диема защо пуска само повторения на сериалите си

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, защото новите епизоди са скъпи и за това рядко пускат премиери там. Поздрави!

      Изтриване
По-нова По-стара