"Сезони на любовта" с Толгахан Сайъшман тръгва по Diema Family

Турският сериал "Сезони на любовта" стартира по Diema Family.

От 14-и януари (вторник), всеки делник от 16:00 до 17:00 часа с повторения от 01:30 до 02:30 часа, ще можете да гледате драмата с Толгахан Сайъшман.

"Сезони на любовта" представя любовта, обвита в тайните и лъжите между историята на две семейства и непреодолимите конфликти помежду им. Ляле е родена в заможна фамилия от Истанбул, но внезапна смърт ще изправи семейството ѝ пред фалит. От друга страна богатата фамилия Ългаз е на върха. Единственият син в нея е Чънар, който се справя с всичко, с което се захване. Чънар и Ляле се влюбват и решават да се оженят. Въпреки различията между семействата им, те сключват брак тайно и така пътищата на двете фамилии се пресичат. А животът на младите остава между събитията, споровете и интригите. Дали Чънар и Ляле наистина са създадени един за друг? Ще успее ли тяхната любов да устои на тези обрати?

"Сезони на любовта" - от 14-и януари на мястото на "Стая 309" по Diema Family!

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара