„Карай направо“ с Михаил Миков

Зад волана на "Карай направо" тази събота сяда бившият лидер на социалистите Михаил Миков. В интервюто с Диана Найденова става ясно, че Миков няма да се кандидатира за председател на БСП на предстоящите избори и е категоричен, че политиката не му липсва. 
По думите му настоящият председател на партията Корнелия Нинова налага авторитарния си стил на ръководство и приема за враг всеки от Националния съвет с различно от нейното мнение. В разговора Михаил Миков коментира още, че не е изключено сегашният лидер на левицата да запази поста си след предстоящия вътрешнопартиен избор, но това не би било добре за бъдещето на БСП. 
Пред Диана Найденова Миков заявява, че партията е фалирала финансово, но всички опити на Националния съвет да поискат отчет за дълговете срещали отказа на настоящия ѝ лидер. "Последните ми думи като председател на партията пред конгреса на БСП бяха: „Повече ние, по-малко аз“, а за Корнелия Нинова философията е „повече аз“ – споделя Михаил Миков пред Диана Найденова.  
Срещата с Михаил Миков гледайте в "Карай направо" тази събота, веднага след централната емисия новини на NOVA в 19.00 ч.!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара