Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Навални е отровен, обявиха германските лекари

Германската болница Charité, където се лекува руският опозиционен лидер Алексей Навален съобщи, че резултатите от изследването му показват, ...

Германската болница Charité, където се лекува руският опозиционен лидер Алексей Навален съобщи, че резултатите от изследването му показват, че той е отровен.

В официалния доклад на германските лекари се казва, че "резултатите от клиничен преглед показват интоксикация с вещество от група активни вещества, наречени" инхибитори на холинестеразата ".

"Точният състав на веществото все още не е известен. Започва по-нататъшен широк анализ. Ефектът на токсина, тоест инхибирането на ацетилхолинестеразата в организма, е многократно доказан в независими лаборатории", посочват германските лекари.

От Charite също добавят, че "пациентът остава в интензивно лечение и все още е в индуцирана кома." "Състоянието му остава сериозно, но в момента няма непосредствена заплаха за живота му", се казва в съобщение на болницата.

Все още няма прогнози за състоянието на опозиционера, заяви неговият прессекретар Кира Ярмыш.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!