Boomerang Playground ще ни забавлява през септември

Boomerang кани най-малките да се впуснат в забавата с любимите си предавания. Boomerang Playground ще осигури много атракции, а зрителите ще станат част от приключенията на „Страхотният Майк“, „Бъгс Бъни“, както и „Агент Бинки: А.С.Т.Р.О. агенти“. Отрядът от „Кралски щит“ също ще се присъедини към групата и то за първи път. Специалният програмен блок може да бъде гледан от 1 септември по Boomerang.

Най-добрата игрална площадка е тази, която е изпълнена с невероятни приключения и безкрайно забавление. В телевизионния блок Boomerang Playgroung, група от щастливи животни канят зрителите да се присъединят към тях в незабравимите им извивявания. Страхотният Майк ще трябва да се справи с много задачи, които ще прекъснат любимата му дрямка. Мопсът Майк е толкова умен и смел, колкото е и сладък. За него няма предизвикателство, с което да не може да се справи. А героичният агент Бинки и А.С.Т.Р.О агентите ще спасят семейството от предстоящи беди. Ще станем свидетели и на приключенията на смелото куче Пат, което всеки ден спасява собственичката си Лола от неприятности. Бъгс Бъни, придружен от Дафи Дък и Туити, ще се присъединят с куп забавни преживявания, а мечокът Гризи отново ще се опита да намери покой от пакостливите леминги.

Стражите от „Кралски щит“ ще се присъединят за първи път към групата от любими герои. Страхотният отбор, воден от вълка Лука, ще се справи с всички предизвикателства, пред които се изправи. Когато неочаквана заплаха се появи на пътя им, отрядът сформира гиганстки Алфа-робот, който тежи повече от 50 тона и може да се издига и лети високо във въздуха. Когато нещата станат напечени, екипът казва своя специален възглас -  „Кралски щит в едно!“, с който започва всяка спасителната операция.

Премиерата на новия програмен блок Boomerang Playground ще се състои на 1 септември и ще продължи всеки ден от 10.00 ч. и 18.00 ч. по Boomerang.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара