Премиерата на „All Inclusive” е безспорен лидер в петък вечер


Любимите герои от щурото приключение „All Inclusive” се завърнаха с впечатляваща премиера в ефира на NOVA, като се погрижиха за доброто настроение на почти 1 млн. зрители в петък вечер. Според данните на Гарб Аудиенс Межърмент над една трета от аудиторията в активна възраст пред екраните предпочете премиерата на втори сезон на семейната комедия, което е с 42% повече в сравнение с аудиторния дял на турското заглавие излъчвано по бТВ. 

И тази есен Нова Броудкастинг Груп продължава да затвърждава сериозния си ангажимент за инвестиция и популяризирането на българско филмово съдържание. Доказателство за него са премиерите на десетия сезон на хитовия сериал „Откраднат живот: Антитела“, криминалната драма „Братя“ и семейната комедия “All Inclusive”, които получиха категоричното одобрение на аудиторията в активна възраст. 

В следващите епизоди на “All Inclusive” новото приключение на семействата ще предложи на зрителите много забавни ситуации, вълнуващи моменти и голяма доза комедия на фона на живописните Родопи. В сериала ще бъде засегната и важната тема за опазване на опазването на културните наследства и богатства на родината, с които всеки българин може да се гордее. 

Не пропускайте да разберете какво предстои за семействата Сиромашки, Чобанови и Хаджикосеви по време на семейната им почивка в следващия епизод на “All Inclusive”, в петък, 18 септември, от 20:00 ч. по NOVA. 

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте от кьде го измислихте това отново



    Турският хит сериал Завинаги е най гледаният сериал в



    ефира на Бтв до сега




    Но прави сте че Нова Телевизия са най гледаната бг телевизия



    Повече от Бтв





    Нова Телевизия винаги са били най гледаната бг телевизия




    Повече от Бтв и винаги ще бьдат




    Брагодаря ви



    Лек ден

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара