Носител на "Оскар" се сдоби с първа рожба

Снимка: Getty Images

"Жокерът" Хоакин Финикс стана баща за първи път, предаде БГНЕС. 

Появата на бебе в живота на 45-годишния Хоакин Финикс стана известна, след като папараците заснеха избраницата му на улицата. 

Блатечки смята, че Финикс само се криви в "Жокера", предизвика куп шеги във фейсбук „Хоакин Финикс ще вземе награда Оскар. Това е ясно на всички. Но аз лично се сещам поне за 50 актьора, и американски, и поне 20 б... Прочети повече В мрежата се появиха кадри, на които 35-годишната Руни Мара се качва в колата. Тя обаче вече няма заоблен корем. Тези кадри са направени на 24 септември 2020 г. в Лос Анджелис. Преди това тя беше снимана в последните етапи на бременността в същия град. Сега феновете на актрисата и нейният спътник поздравяват звездната двойка за новия член в семейството. 

Хоакин и Руни традиционно се въздържат от коментари, тъй като са една от най-пазещите личния си живот двойки в Холивуд. Те започнаха да се срещат през 2016 г. и се сгодиха през лятото на 2019 г. Засега не се знае нищо за официален брак.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара