Борис разкрива, че Драго е жив тази седмица в „Братя“


Разтърсващи обрати бележат героите в новите епизоди на „Братя“ тази седмица. В ГДБОП Борис и Калин надушват следваща гореща следа, когато разбират, че треторазряден футболист наскоро е трансфериран в любимия им отбор за баснословна сума. Следователите, които така или иначе държат отбора под лупа заради съмнения за пране на пари, са сигурни, че зад противоречивия трансфер стои нещо много съмнително. По следите на тъмната сделка, Борис прави шокиращо откритие – брат му е жив и се подвизава под името Денис Топал – бизнесменът, когото издирват толкова време. Борис може да го арестува на място или да го остави да си тръгне, а решението му е съдбовно.  

Бащата на двамата братя – Велин, се разкайва пред втората си жена Мая, че е крил толкова време финансовите затруднения на фирмата и на тяхното семейство. В тази ситуация той се надява на спасение, което може да дойде единствено от първата му съпруга Снежа. Ще му подаде ли ръка, след цялата мъка, която й е причинил в миналото и има ли още тайни, които крие от всички? 

Лора е изправена пред тежко изпитание, заради което губи вяра и си задава много мъчителни въпроси. Състоянието й се влошава още повече след едно гостуване, когато буквално се срива. Кой и защо провокира нейното страдание още повече и ще съумее ли Борис да я подкрепи навреме в този много труден за всяка жена момент на душевно разпадане?  

Междувременно, отношенията между Вики и Боксьора търпят неочакван обрат, а Ива продължава да затъва в тайното си увлечение. Действията й стават все по-опасни, а прикриването на авантюрата й с Топал – още по-сложно. Ива подготвя изненада за любимия си, но изненадана ще остане самата тя и то много неприятно. Откъде идва ударът срещу нея? 

Не пропускайте да гледате криминалната драма „Братя“ всеки делничен ден от 22:30 ч. в ефира на NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара