Актрисата и модел Глория Петкова дебютира като певица


Под артистичния псевдоним Glow тя засне и видео към първия си сингъл

Актрисата, модел и диджей Глория Петкова влезе в ново амплоа - на певица. Под артистичния псевдоним Glow тя записа първия си сингъл „I Don’t Mind“. Музиката е на Христо Михалков, а текстът, носещ силно послание за равноправие, е създаден от самата нея.   

В клипа към парчето, заснето във впечатляваща модна стилистика от оператора Йоан Славов, освен Глория, участват още 7 забележителни жени. Те имат различен цвят на кожата, различна социална принадлежност или специални нужди, различна съдба. Онова, което ги обединява, е желанието им да бъдат видени и приети без предразсъдъци. 

Глория се е постарала момичетата да се почувстват привлекателни и изключителни пред камерата, като е подбрала най-подходящата визия за всяка от тях. След като измисля цялостната идентичност на видеото, Глория поверява стайлинга на известното креативно дуо Слав & Хубен, които създават част от дрехите и бурките за клипа. Глория е завършила дизайн в Лондон и е едно от най-интересните и разпознаваеми лица в модния свят - снимала се е за кориците на най-големите български списания и е дефилирала в Берлин, Париж, Милано и Сеул.

В клипа към първия си сингъл „I Don’t Mind“ тя иска да покаже една по-различна красота - тази, която съществува отвъд общоприетите представи и клишета. „Всички жени, които участват в този проект са красиви, защото никога не са получавали нищо наготово, а са се самоизградили като силни и независими личности. Всяка може да бъде пример и вдъхновение, стига да й се даде възможност за изява“, казва певицата. В част от кадрите самата тя е различна и на моменти почти неузнаваема с къса черна перука, скриваща естествено червеникавата й коса.   

Глория, която е и режисьор на музикалния клип, за първи път застава от другата страна на камерата. Освен в кампании на световни марки, тя има опит и в киното. Позната е като актриса от филмите „Семейни реликви“ на Иван Черкелов и „Безкрайната градина“ на Галин Стоев. На малкия екран си партнира със Захари Бахаров и Весела Бабинова в популярния сериал „Денят на бащата“. 

Дебютния сингъл на Глория Петкова GLOW може да видите тук

Каст: 

Рая Аламурова, Rose Twagira, Ража Дабдуб, Мария Суфиева, Слава Лопатарева, Есмерай Ибрям, Шине Дзин 

Екип 

Камера: Йоан Славов 

Грим: Гергана Иванова 

Коса: Милен Иванов 

Стайлинг: Слав & Хубен 

Музика: Христо Михалков 

Текст: Глория Петкова GLOW 

Кастинг: Нина Боянова 

Режисьор: Глория Петкова GLOW 

Асистент режисьор: Алекзандър Йорданов 

Монтаж: Волен Пенев

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара