Rabota.bg среща бизнеса и образованието на „КАРИЕРА УНСС“ на 6 и 7 октомври


За поредна година сайтът Rabota.bg ще срещне бизнеса и образованието в рамките на специализираното събитие „КАРИЕРА УНСС“. Кариерният форум ще се проведе на 6 и 7 октомври, в централното фоайе на университета, и ще даде възможност на студенти да се срещнат с водещи работодатели. 

По време на него студентите ще получат ценни съвети за търсене на работа и подготовка на перфектното CV, което да им осигури среща с мечтания  работодател. Студентите, търсещи стаж или работа, ще могат да се срещнат с HR отделите на водещи компании в България, на които да предоставят автобиографиите си и да проведат кратки интервюта. По време на събитието студентите могат да се включат в различни лекции, дискусии и фирмени презентации, които са част от кариерния форум. 

През 2019 година събитието, което се организира от сайта Rabota.bg и УНСС срещна над 6300 студенти с представители на близо 70 компании. И тази година форумът ще завърши с томбола с атрактивни награди, в която могат да се включат всички присъстващи студенти. 

Генерален партньор на събитието e Кауфланд България, медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Investor.bg и Dnes.bg.  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара