Джон Сноу и любовта му от "Игра на тронове" вече чакат дете и в реалния живот

Снимка: Getty Images/Guliver

Кит Харингтън и Роуз Лесли, които играеха влюбени и в култовия сериал "Игра на тронове", обявиха, че очакват първото си дете. 

Роуз сама разпространи информацията за първата си бременност, като първо за това съобщи британското издание Make, предаде БГНЕС. Редакторите публикуваха в Instagram снимки, на които Лесли е с увеличен корем и широка усмивка. В анотацията към кадрите бременната актриса беше похвалена за своята издръжливост и търпение по време на фотосесията: "Тя не показа признаци на умора". Също така снимка на 33-годишната съпруга на Харингтън украси корицата на изданието.

Кит и Роуз направиха великолепна сватба преди две години, като поканиха много колеги от сериала, направил ги известни по целия свят. След това се появи информация за психически и алкохолни проблеми на Харингтън, от които той беше успешно излекуван в клиника за рехабилитация.

Източник: Actualno.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара