"Шоуто на Николаос Цитиридис" връща смеха във вечерния ефир на bTV от 7 септември


Междузвездни игри, stand-up комедия и секси вечери са сред новостите в есенния сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Новият сезон на късното шоу на bTV “Шоуто на Николаос Цитиридис” се готви за нисък, но шумен и много смешен старт в понеделник вечер, 7 септември, от 22:30 ч. Най-свежият, млад и чаровен телевизионен водещ у нас – Николаос Цитиридис, ще зарадва феновете си не само с усмивка, остроумие и харизматично екранно присъствие, но и с различни, неочаквани и забавни тематични вечери всеки делник в ефира на bTV. 

През новия сезон звездни отбори ще предизвикват “силата” на своя страна в неочаквани “сблъсъци” в Междузвездни игри. Зрителите ще бъдат на Парти вечери пред екрана с много музика, изненадващи гости и бенда на шоуто. Предвидени са и изключително горещи Секси вечери, изпълнени със солидна доза пикантен хумор, пиперливи теми и провокативни игри. 

Този сезон водещият ще прояви завидния си комедиен талант и в специални Comedy вечери, в които едва ли ще остане сериозен човек в студиото. За радост на нарастващия брой фенове на stand-up комедията у нас, Николаос ще плува на воля в свои води и от националния ефир - с много хумор, забавни скечове, пародии и импровизации. Той няма да е сам пред камерата - компания в смешките ще му правят много популярни и талантливи актьори. 

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще продължи да се излъчва при спазване на строги противоепидемични мерки, със силно редуцирана публика, спазване на задължителна дистанция, дезинфекция и др. 

“Шоуто на Николаос Цитиридис” е с начало 22:30 часа по bTV – всеки делник от 7 септември 

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте препорьчвам ви новият латино хит сериал
  Бети в Ню Йорк
  Всяка вечер без сьботите и неделите от 21 до 21 55
  22 часа
  И всяка сутрин без сьботите и неделите от 10 до 10 55
  11 часа по Бтв Лейди
  Новият Латино хит сериал Бети в Ню Йорк има 120 епизода

  Там Аарон Диас  Артуро Гаярдо от сериала хит Земя на Честта
  е в Ролята на Рикардо
  Рики  А Ерик Елиас е в ролята на Армандо
  А Елифер Торес е в ролята на Бети
  Моля ви се не изтривайте коментара ми
  Брагодаря ви  Лек ден

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара