„120 минути“ се завръща на 6 септември – от новото високотехнологично студио на bTV


В първия ефир ексклузивно - Роджър Уотърс, Маестро Камджалов, Даниел Вълчев, Дмитрий Кохно

Едно от най-гледаните актуални предавания в българския ефир – „120 минути“ – се завръща от 6 септември по bTV и вече ще се излъчва от новото високотехнологично студио на bTV. 

Сред първите гости на Светослав Иванов ще бъде деканът на Юридическия факултет на Софийския университет Даниел Вълчев, за да коментира протестите и предложенията на управляващите за промени в Конституцията на Република България. Репортерът Димитър Иванов влиза в Централния държавен архив, за да покаже на зрителите на bTV оригиналa на действащата Конституция и да припомни работата на VII Велико народно събрание по нея.

Още по темата за нестихващите вече близо два месеца протести ще коментира доц. Стоян Бешков от Природонаучния музей, който беше задържан по време на голямото недоволство на 2-ри септември, както и съветникът от Столичния общински съвет и журналист Иво Божков, който документира протеста всеки ден с видео на живо. 

Светът отвъд Стената – ексклузивно интервю на Васил Христов с легендата от „Пинк Флойд“  Роджър Уотърс – какво си е казал музикантът с Горбачов, зрителите на bTV ще разберат в неделя следобед.  

В главната роля в първия ефир от новия сезон на „120 минути“ влиза най-свежият, млад и чаровен телевизионен водещ у нас – Николаос Цитиридис, който от 7 септември всеки делник ще радва феновете си не само с усмивка, остроумие и харизматично екранно присъствие, но и с различни, неочаквани и забавни тематични вечери по bTV.

Световноизвестният и многократно награждаван диригент Маестро Йордан Камджалов ще разговаря със Светослав Иванов в новото студио на „120 минути“ за свободата на твореца в интересни времена. 

В рубриката „Роуминг“ зрителите на bTV ще се пренесат в Минск, за да видят ексклузивен разговор по сателит с белоруския журналист Дмитрий Кохно – за онова, което остава скрито от правителствените медии в страната на Лукашенко, която вече цял месец е разтърсена от протести.

„120 минути“ е поредното актуално предаване, което екипът на bTV интегрира във високотехнологичния студиен комплекс на медията, който тази година бе номиниран в най-престижния конкурс за маркетинг и дизайн в областта на медиите в света. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара