Скандални знаменитости от таблоидите и самопризнания на известни убийци по CBS Reality през октомври


Представяме ви акцентитe и премиерите през октомври 2020 по канал CBS Reality.

Гласът на серийния убиец

Сезони 1 и 2 

От 12 до 23 октомври, всяка вечер,  22.00 ч. 


В полицейските участъци се пазят интервюта с някои от най-известните и най-жестоките убийци в света.

Вълнуващият оригинален сериал на CBS Reality „Гласът на серийния убиец“ отвежда зрителите на пътешествие в тъмните дебри на полицейските стаи за разпити, карайки да оживяват опъващите нервите звукозаписи, направени по време на самопризнанията на убийци като Робърт Блек, Колин Айърлънд, Ким Едуардс, Тед Бънди, Денис Нилсен, Айлийн Уорнос и Робърт Пиктън.

Използвайки модерна липсинг технология, сериалът подканва зрителите да влязат в ролята на разпитващите детективи. Полицейските разпити са допълнени от драматични възстановки на самите престъпления и са подкрепени от интервюта с експерти и полицейски служители.

Професорът по криминология Дейвид Уилсън и професорът по съдебна психология Майкъл Брукс слушат и анализират записите на гласовете на убийците, които очертават пътя им от убийството до самопризнанието. Опирайки се на дългогодишния си опит в работата с убийци, Уилсън и Брукс представят на зрителите задълбочени анализи на психологията и действията на престъпниците.

Слава чрез скандал

Сезони 2 и 3 

От 18 октомври до 21 ноември, всяка събота и неделя,  22.50 ч. 


„Слава чрез скандал” изследва знаменитостите от таблоидите, получили публична известност, когато скандалните им действия са предизвикали медийна истерия. Разстройващата психология зад скандалите отдавна е била източник на материал за телевизията, книгите и филмите – артисти като Дрю Баримор, Алиша Милано и Роб Лоуи са играли ролите на герои от реалния живот, обсъждани в тази поредица.

Всеки едночасов епизод на  сериала представя драматичните възстановки на широко известни скандални действия, използвайки архивни материали и професионални коментари, за да помогне за разкриването на ексцентричните личности, попаднали под светлината на прожекторите.

Показвайки реални събития, превърнали се във водеши скандални новини, “Слава чрез скандал” представя личните гледни точки на членове на семействата на жертвите, на съдебни заседатели, на представители на правоприлагашите органи и на журналисти, замесени във всеки от скандалите, за да даде на зрителите поглед отблизо и да разкрие нова информация. 

На косъм

Сезон 6 

От 3 октомври до 1 ноември, всяка събота и неделя,  21.30 ч. 


„На косъм“ пресъздава историите на обикновени хора, изправени пред необикновени обстоятелства.

С достъп до различни източници, като видео- и телефонни записи, направени от жертвите и от свидетели, драматични действителни обаждания на телефон 999 и свидетелства от първа ръка на оцелели, на техни приятели и на семействата им “На косъм” възкресява моментите, в които за части от секундата събития от ежедневието се превръщат в бедствия. Екипът на предаването се среща с хората, които са оцелели при бедствени ситуации, за да разкажат преживяванията си.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара