"Оберон Радио Макс" става "Фреш Радио Груп"


От началото на септември 2020г. дружеството „Оберон Радио Макс“, собственик на Радио Fresh!, Радио FM+, Z-Rock и Melody, приема ново име: „ФРЕШ РАДИО ГРУП”. Промяната е свързана пряко с дейността на медийната група, акцентирайки на водещата радиостанция в нея, Радио Fresh!

„Смятам, че това име носи енергията на целия колектив и ще ни представлява по категоричен и точен начин- каза Васил Димитров, управител на „Фреш Радио Груп“- "Подчертавам, че новината не е свързана с промяна в собствеността или управлението на дружеството, а е фокусирана единствено върху ясния имидж и верния облик на радио групата. Доказателство за силата на нашите радиостанции е изключително успешната, лятна кампания „Fresh! лято“, която успяхме да реализираме, въпреки трудностите и предизвикателствата, пред които ни изправи 2020- та година. “

"Фреш Радио Груп“ менажира четири от най-силните радиостанции на пазара в България.

Програмното съдържание на Радио Fresh!, Радио FM+, Z-Rock и Melody се отличава с изключителен професионализъм в музикалната селекция и прецизно поднасяне на информацията от новинарския екип и водещите. Медийната група развива едни от най-силните социални мрежи, дигитални канали и уеб платформи. В радиогрупата работят над 50 души, като дружеството се гордее с изключително ниско текучество на кадри в последните години и високия образователен и професионален ценз на екипа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара