Теленор предлага умния часовник Huawei Watch Fit


Теленор предлага умния часовник Huawei Watch Fit в търговската си мрежа, както и в онлайн магазина Купи онлайн. Huawei Watch Fit разполага с 1.64-инчов AMOLED дисплей с висока яркост и широки ъгли на видимост. Часовникът е лек и с тънко шаси от 10.7 мм., като теглото му е 34 гр. Устройството поддържа 96 режима за тренировки, като разполага с указания за 44 различни упражнения, които се показват с анимации на екрана му. Сред новите спортове, които поддържа попадат голф, ски и сноуборд.

Сензорът за пулс на Huawei Watch Fit проследява сърдечния ритъм в реално време, като часовникът може да измерва и наситеността на кислород в кръвта. Животът на батерията му е с продължителност до 10 дни, като зареждане за 5 мин. осигурява 3 дни работа при типично използване. Часовникът също така показва известията от смартфона, с който е свързан.

Теленор предлага Huawei Watch Fit на цена от 179,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 23.99 или на лизинг за 8,29 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара