Предаването Money.bg по Bulgaria ON AIR се завръща на 19 септември с още по-важни теми и гости


През новия сезон икономическото предаване ще разкаже историите и на едни от най-успешните българи

След заслужената лятна ваканция, на 19 септември актуално-публицистичното предаване за икономика Money.bg по Bulgaria ON AIR се завръща на екран за новия тв сезон. На прага на една от най-тежките икономически кризи, с която според прогнозите на експертите светът ще се сблъска през следващите месеци и години, екипът на Money.bg ще се погрижи да държи зрителите информирани по всички най-важни теми от света на бизнеса, финансите и икономиката. Паралелно с това ще ни запознае и с едни от най-успешните българи, които успяват да си заслужат място в едни от най-големите компании в света.

Интересните и важни дискусии започват още тази събота, 19 септември, точно в 16:30 часа, когато водещият Георги Минев ще срещне зрителите с банковия журналист Петър Илиев. Заедно с финансовия анализатор, двамата ще коментират темата за възможностите за отрицателни лихви по депозити на граждани и различните алтернативи за спестяване.

Втората половина от съботното издание ще продължи с обзор и анализ на изминалия летен сезон и състоянието на българския туризъм. Какво можем да очакваме през зимата – темата коментира Даниела Стоева, член на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти.

В края на първото за сезона издание на икономическото предаване Money.bg, икономическият коментатор Даниел Василев ще отговори на любопитния въпрос защо COVID-19 създава уникална възможност за България.

Тези и още интересни теми – не пропускайте в ефира на Bulgaria ON AIR, на 19 септември, точно в 16:30 часа. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара