Впечатляваща премиера за „Братя“ в ефира на NOVA


Категорично одобрение на аудиторията в активна възраст получи и втората премиера в програмата на NOVA през есенния телевизионен сезон. Интригуващото начало на българския сериал „Братя“ запозна зрителите с реалността на следователя Борис Донков и неговото семейство. Реалност, изпълнена със заплетени криминални случаи, болка и сложни човешки истории.  

Премиерният сериал, част от акцентите в есенната телевизионна програма, е поредното доказателство за дългосрочния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп в подкрепа на българското кино. Данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент сочат, че поредицата е привлякла вниманието нa 31.2% от гледащите телевизия зрители в активна възраст, което е със 71% над резултата на втората по гледаемост телевизия по същото време. Доказателство за високата оценка на криминалната драма са и категоричните резултати, според които NOVA е безапелационен лидер сред аудиторията 18-49 г. по време на цялото излъчване на премиерата, като разликата спрямо бТВ е над 10 пункта. Епизодът на най-екстремния риалити формат в българския ефир – „Игри на волята: България“ в понеделник вечер също извоюва по-висок аудиторен дял сред зрителите в активна възраст спрямо „Фермата“ на основния конкурент.

Майсторският разказ в първия епизод на криминалната драма „Братя“ стартира с престрелка в спецакция, която цели залавянето на пратка от нов вид опасен наркотик. В нея главният герой – следователят Борис Донков, демонстрира изключителна смелост и хладнокръвие, които впоследствие са възнаградени с повишение. Междувременно на повърхността изплуват и мъчителни спомени от миналото, свързани със загубата на брат му, с когото в миналото са били много близки. 

В новия епизод на „Братя“ тази вечер от 22:30 ч. по NOVA емоционалните проблеми на Борис се задълбочават, а Лора ще получи интересно предложение за сътрудничество в ПР агенцията си. Кой стои зад него и ще го приеме ли тя? Не пропускайте да разберете в криминалната драма „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. в ефира на NOVA. 

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте а вие изобщо че Испанският хит комедиен  Сериал Новите сьседи се изльчва повторение  Сезон 2  Всяка сутрин без сьботите и неделите от 1 до 1 55  2 часа по Бтв  Моля ви се публикувайте и за другите сериали
  Както преди
  Брагодаря ви  Лек ден

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара