Опазване на ценни природни ресурси по Outdoor Channel през октомври


Представяме ви акцентитe и премиерите през октомври  2020 по Outdoor Channel.

WARDENS

От 26 октомври, двойни епизоди в 16.00 и 16.20 ч., с повторения в 20.30 и 20.50 ч. 


Когато вашата работа е да опазвате най-ценните природни ресурси в някои от най-отдалечените райони на страната, рядко имате възможност да скучаете. 

Работата е динамична, отговорна и нерядко рискована… Всеки ден и всяка нощ предизвикателствата са различни…

Всеки епизод на поредицата "Wardens" отправя важни послания, като представя живота и работата на служителите по опазване околната среда в Америка.

В един от епизодите офицер от службите се сблъсква с бракониери – ловци на мечки, у които открива наркотици... В друг от представените случаи служители използват като примамка декоративни елени, за да заловят нарушители, които отстрелват нелегално елени… Нощта е дълга за други двама служители по опазване на околната среда в Мичиган, тъй като разследването на незаконен лов в границите на федерална собственост се превръща в много повече… Районът е дом и на почти изчезнал вид птица, която сега се завръща…

HOLLYWOOD WEAPONS

(12+)

От 3 октомври, всяка събота и неделя, двойни епизоди в 17.30 и 17.50 ч. и с повторения в 22.00 и 22.20 ч. 


Оригиналният сериал на Outdoor Channel “Hollywood Weapons” продължава да подлага на тест някои от най-страховитите сцени с оръжия от филми на големия екран и по телевизията, за да открои кое е научен факт и кое е холивудска фантазия? 

Не пропускайте възможността да разгадаете някои от най-впечатляващите екшън сцени в холивудската история.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара