Telenor ще предлага Apple Watch Series 6 и Watch SE


Снощи Apple представи новите умни часовници Watch Series 6 и Watch SE, а още тази седмица те ще са налични и в България. Telenor обяви, че ще продава и двата модела от 18 септември, така че няма да се наложи да чакате дълго, ако вече сте си харесали някое от новите предложения. Засега компанията не разкрива подробности за цените, но съвсем скоро и те ще станат ясни. Междувременно часовниците може да се появят и в предложенията на другите телекоми.

Apple Watch Series 6 предлага нов сензор за отчитане насищането на кръвта с кислород, а освен това ползва чип S6, който е двуядрен и е базиран на A13 Bionic. Часовникът има по-ярък дисплей и е наличен в повече цветове. Apple Watch SE е по-евтин модел с чип S5 и много от функциите на Watch Series 6, но без always-on display и опции за изготвяне на ЕКГ и за отчитане насищането на кръвта с кислород.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара