Стартира VinteoBG.com


Днес TBC Entertainment Group стартира собствена платформа за видео – VINTEO. Проектът ще е част от трите сайта на компанията – TBCnovinite.com, RundBG.com и ZaTeteven.com.

VinteoBG.com ще даде възможност на зрителите на TBC Interactive Company да гледат на едно място трейлъри на най-новите холивудски заглавия и кратки откъси от любимите си анимационни сериали във върховно HD качество, както и допълнително и ексклузивно съдържание. VINTEO може да откриете на адрес http://www.vinteobg.com .

„VinteoBG е логичното продължение на развитието на TBC Interactive Company и TBC Entertainment Group като цяло. За кратко време TBCnovinite.com се наложи като един от най-успешните телевизионни сайтове, като постепенно разшири обхвата на новините и се превърна в успешен новинарски сайт. Въпреки, че много хора се отнесоха със скептицизъм и недоверие към новината, от днес нататък съм сигурен, че TBCnovinite.com вече ще се приема като доста по-сериозен играч на пазара, макар и създаден от любители и непрофесионалисти. Смятам, че сме избрали правилния път на самостоятелно развитие. Мнозина ще се запитат за какво е този сайт, щом има VBOX и YouTube за тази работа. Идеята ни е да организираме всичко на едно по-удобно място за гледане, до което потребителите да достигат бързо и лесно, без да се ровят с часове из VBOX7 или YouTube, просто избирате категория във VinteoBG и гледате. При това – в HD качество. Платформата ни е базирана на свободната системата за видео споделяне на VBOX7 и YouTube, като по тази причина VinteoBG.com не претендира и не нарушава никакви авторски права. В бъдеще имаме идеи и за още проекти, но за тях – когато му дойде времето.“ – коментира Силвия Василева – администратор в TBC Interactive Company.

VinteoBG.com е част от TBC Interactive Company, включваща още сайтовете TBCnovinite.com, RundBG.com и регионалния ZaTeteven.com. TBC Creative обхваща авторският колектив на медията, личните им проекти, както и оперира едни от най-известните Фейсбук страници – като най-голямата фен страница на ЦСКА София и фен страницата на Левски София. TBC Interactive Company и TBC Creative са част от TBC Entertainment Group.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара