Форум бременност и детско здраве с ново онлайн издание – на 17 октомври, от 16:30 часа, на живо на Puls.bg


След огромния интерес, който предизвика лятната поредица от онлайн издания на „Форум бременност и детско здраве“, която достигна до над 100 000 души, тази есен любимият Форум е приготвил още изненади. На 17 октомври от 16:30 часа „Форум бременност и детско здраве“ на здравния портал Puls.bg ще срещне отново бъдещи и настоящи родители с едни от най-изявените специалисти в областта на майчиното и детското здраве. Онлайн студиото ще се излъчва на живо на Puls.bg и в социалните мрежи на медията. И този път Форумът ще отговори на най-честите въпроси, свързани с бременността, раждането и детското здраве. 

Акушер-гинекологът д-р Иван Диков от УСБАЛАГ „Майчин дом“ ще говори по тема, която вълнува повечето бъдещи майки – повръщането по време на бременността. Специалистът ще разясни дали то е опасно и в кои случаи жените трябва да потърсят медицинска помощ. Д-р Румен Велев, изпълнителен директор на II САГБАЛ „Шейново“, ще сподели как позицията на бебето преди терминa може да повлияе върху начина на раждане. 

Друга важна тема, която онлайн изданието на „Форум бременност и детско здраве“ ще засегне е кърменето. Консултантът по кърмене Ася Демирева ще отсее фактите от заблудите около този процес. 

Експертите ще дадат съвети за това как бъдещите майки да се справят с косопада вследствие на бременността и какви са ползите от приема на пробиотици за нея и детето. Психологът Лучия Таскова ще обясни защо децата лъжат и какво се крие зад опитите им да ни подведат. Водещ на онлайн изданието ще бъде Румяна Тасева, главен редактор на Puls.bg.  

По традиция гост на „Форум бременност и детско здраве“ ще бъде и популярна личност, която ще се покаже в непозната роля – тази на родител. И този път екипът на събитието е подготвил изключително интересна среща с много любима на публиката личност. Коя е тя – очаквайте подробности съвсем скоро.

Може да зададете предварително въпроси към специалистите ТУК, както и да се регистрирате безплатно, за да получите повече информация за програмата и лекторите. За регистриралите се ще има специална томбола с интересни и полезни награди. 

„Форум бременност и детско здраве“ се провежда с генералното партньорство на Lactoflor и Parusan, и с подкрепата на  Sensibel Nachtkerzen и Select Asset Management. 

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg, Новините родители, Mamamia.bg, Bebok.eu, Дневникът на мама и татко, Жената днес, Grazia Online и София играе/Sofia plays

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара