Премиерата на трети сезон на „Забравена“ е този петък от 22:50 по AXN


Броени дни остават до дългоочакваната премиера на третия, изцяло заснет в България сезон на „Забравена“. 

Стана Катич, която е изпълнителен продуцент на сериала и изпълнява ролята на агента от ФБР Емили Бърн, казва: „В този сезон Емили не трябва да спасява себе си, а някой друг и това е Ник, бащата на сина ѝ. По своему, тя отново е движена от майчините си инстинкти и от желанието си да защити бъдещето на детето си и определено стига до крайности, за да върне Ник в къщи жив и здрав. Така че целият сезон беше изключитекно физически изтощителен.“

Трети сезон започва няколко месеца след финала на драматичните събития от сезон 2, с Емили, чието отстраняване от служба във ФБР приближава своя край, както и огромните усилия, които полага, за да бъде възможно най-добрата майка на сина си. Но всичко е на път да се разпадне, когато един от криминалните случаи на Ник Дюран (Патрик Хюсингер) се оказва смъртоносна заплаха за семейството. 

Патрик Хюсингер се завръща и в този сезон в ролята си на бившия съпруг на Катич – специален агент Ник Дюран. 

„Както ще видите, този сезон героят ми Ник е отвлечен, което се оказа много, много забавно за мен, защото екшън сцените са много повече и аз трябваше да науча много за каскадите. В годините на моята кариера, винаги сам съм си правил каскадите, до последния фрейм до този момент, докато се случи така, да не успея да се справя с няколко и да ползвам дубльор, но пак смело мога да заявя, че почти всичко, отново съм направил сам. И така, в този сезон трябваше да правя каскади, да бъда отвлечен, да съм в плен и да премина през психологическия процес, който пленниците преживяват и всичко това беше толкова забавно! Безкрайно съм благодарен за възможността, да изследвам актьоските си  способности по този начин, вместо да седя затворен в офиса на ФБР.“ 

„Забравена“ е поръчан за международните мрежи на Sony Pictures Television и ще бъде излъчен както в AXN, така и в други мрежи и платформи на Sony в избрани територии в Европа и Латинска Америка. Sony Pictures Television е официален дистрибутор на сериала в световен мащаб.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара