Нови герои и щур саботаж в “All Inclusive“


Забавна борба за надмощие и нови изненади очакват зрителите в епизода на “All Inclusive” този петък от 20:00 ч. по NOVA. Парушев и Елица правят следващ опит да докажат своя перфекционизъм, посрещайки двама важни експерти в хотелиерството, от чиято оценка зависи бъдещето на комплекса. В ролите на специалистите зрителите ще видят любимите лица – актьорите Теодор Елмазов и Дидо Мачев. На война, като на война – мъжкият лагер е готов за противодействие с нов коварен план, който ще предизвика комичен хаос в хотела на Хаджикосеви. На какво са готови мъжете, за да саботират противниковия лагер и дали ще успее стратегията им? 

След голямата изненада, че тайнственият преследвач на Елена е баща ѝ – Леонид Кудрявцев, Пламен и Сашко разбират и причината за неговото отсъствие през всичките тези години. Притеснявайки се за крехкото състояние на жена си, Пламен иска да й поднесе шокиращата новина по най-деликатния начин, но ще успее ли? Сашко от своя страна не е сигурен, че новопоявилият се роднина има необходимия капацитет за истински дядо. Вики му помага да измислят забавен план, чрез който да тестват способностите му. Как ще се справи Леонид с изпита и ще спечели ли доверието на децата, ще стане ясно тази седмица. 

Годишнината от първата целувка с Мартин събужда у Надя болезнени спомени за красивата любов помежду им миналото лято. Въпреки всичко, момичето опитва да бъде реалист и да приеме най-накрая изчезването на любимия си като знак за край на връзката им. Междувременно, рапърът Криско решава да се извини на Надя за недоразумението с изтеклата информация в медиите. Той организира изненада в подкрепа на каузата ѝ с археологическите разкопки, след което я кани на специална вечеря. Това което Надя не подозира, обаче, е още по-голямата изненада от съдбата, която внезапно ще промени цялата ситуация. 

Какво точно ще се случи, ще разберем в новия епизод на “All Inclusive” – този петък, от 20:00 ч. по NOVA.

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте кой го гледа изобщо този сериал




    Всички си гледат турските сериали





    Вие май само гледате този сериал




    И го пишете





    И защитавате бг сериалите нали само защото





    Вече бг сериалите не струват нищо




    Само Столичани в Повече




    Домашен Арест




    Доре горе и Еташна собственост





    Признайте си че никой не гледа вече




    Бг сериалите




    Вече всички са полудели по турските сериали




    По важни са за тях от колкото бг сериалите





    Ха ха ха




    Брагодаря ви




    Лек ден

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара