Теленор с отличие в Employer of Choice Awards 2020


Теленор получи отличие в категория „Технологии и оптимизации в управлението на човешките ресурси“ в Employer of Choice Awards 2020. Компанията беше наградена за своята платформа за управление на HR процеси и вътрешна комуникация Digital Office.

 „Digital Office е нещо, с което се гордеем и открояваме като работодателx. Множество HR процеси и процедури са на два-три клика разстояние, което улеснява ежедневието на нашите служители и прави комуникацията с тях бърза, интерактивна и ангажираща. Иновативното решение е наша вътрешна разработка, която обединява усилията на множество отдели в компанията. Продължаваме да го развиваме като иновативен дигитален продукт и отскоро го предлагаме като решение и за други компании, които искат да подобрят комуникацията със своите служители и да се възползват от предимствата на технологиите в управлението им“, каза Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура“ в Теленор.

Основната цел на Digital Office е да бъде инструмент, с който бизнесът да улесни и да се погрижи за служителите си, като подобри вътрешната комуникация и направи лесни, бързи и приятни множество процеси, свързани с управлението на хората. В него са включени различни модули, които отговарят на конкретните нужди на бизнеса и адресират ключови елементи от живота в една компания.

Наградите Employer of Choice оценяват проекти, свързани с управлението и подобряване на работодателската марка. Победителите са определени от международно жури.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара