Теленор с услуга за защита от опасности онлайн


Услуга наречена "Онлайн защита" стартира Теленор. Тя се активира и управлява през мобилното приложение MyTelenor и според телекопма предоставя лесен начин за защита на клиентите и техните близки, като не изисква инсталацията на допълнителен софтуер, а е внедрена в неговата мрежа.

Целта на ново предложение е да предоставя защита от различни опасности в интернет, включително от вируси и други зловредни софтуери, фишинг, спам сайтове, компрометирани уебсайтове и други.

Услугата също така предоставя възможност за управление на съдържанието в мрежата на Теленор, до което клиентите имат достъп. Това включва филтриране на сайтове по категории, както и изготвяне на списъци с позволени и забранени страници и уебсайтове. Клиентите, които използват "Онлайн защита" могат да видят и различен тип статистики в приложението MyTelenor.

"Онлайн защита" се предлага на цена от 1,20 лв. на месец за всички потребителите на абонаментни планове с включен мобилен интернет. При активация на услугата, клиентите получават 3 месеца безплатен тестов период. За абонатите на абонаментни планове с месечна такса над 50 лв., услугата е без допълнително заплащане.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара