Ива извършва непростимо предателство в „Братя“


Коварно предателство и опасни задкулисни игри очакват зрителите в сериала „Братя“ тази седмица по NOVA. Ива ще хвърли неочаквана бомба, която ще взриви семейството на нейната приятелка Лора. Причината за измяната е влюбване, но след стореното няма връщане назад. Ива е болезнено увлечена по Денис, но чувствата ѝ остават несподелени. Силните емоции ще я накарат да извърши необмислена и непростима постъпка, която ще промени живота на нейните близки и приятели. Кого и по какъв начин предава, за да се стигне до този взрив в отношенията, предстои да стане ясно в новите епизоди на криминалната драма. 

На семейно събиране в дома на Борис и Лора, двамата се осмеляват да отворят кутията на Пандора, признавайки пред всички, че Драго е жив и се разследва от ГДБОП за няколко тежки престъпления. Те подтикват останалите да споделят дали завърналият се брат вече се е свързал с още някого от семейството. Разкритията по време на съдбоносната вечеря запалват неочаквани искри и заплашват да се превърнат в остър конфликт. Кои са спорещите страни, защо семейството се разделя в мненията си и какво следва от тук нататък за Донкови?

Хостесата Лина затъва все повече в схемите за изнудване, в които е въвлечена от Денис Топал. Тя иска да се отърве от неприятната роля, която украинският бизнесмен ѝ отрежда, за да упражнява престъпната си дейност. Проследена и разкрита от ГДБОП, Лина се съгласява да съдейства на полицията. Момичето е вербувано от Борис и Калин да предава ценна информация по разследването, като получава специални задачи от следователите с обещанието, че ще влезе в програмата за защитени свидетели. 

Поела огромен риск за живота си, Лина е шокирана, когато вижда, че Гаврилов също е част от службите. Къртицата на Денис всява у нея ужасяващ страх и тя вече не е сигурна, кой дърпа конците в цялата престъпна игра. Какво решение ще вземе уплашеното момиче и как то ще повлияе на разследването, гледайте „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA. 

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте някой казват че Бг сериала е бг версия

  На турският хит екшьн сериал Вьтре

  А за Бьлгария
  Вьтрешен човек

  Изльчен с огромен успех в ефира на Бтв
  И на Бтв Лейди
  Повторение в ефира на Бтв Лейди

  Брагодаря
  Брагодаря ви
  Лек ден

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара