Теди Москов пред Умно село: Шумната веселба е форма на самодоволство


Епизодът с рожденика Москов ще се излъчи на 18 октомври по Bulgaria ON AIR

Тези дни “лошото момче на българския театър” Стефан (Теди) Москов навърши 60 години. По този повод на 18 октомври в документалната авторска поредица „Умно село“ по Bulgaria ON AIR ще се излъчи епизода “За ползата от веселието” със самия Теди в главната роля. 

Камерата на предаването приятелски се настанява до режисьора по време на репетициите на авторския му спектакъл MacBeth по Уилиам Шекспир преди няколко сезона в Младежкия театър. И дава шанс на широкия зрител да присъства на един специфичен творчески процес и да бъде свидетел на забавни моменти от работния процес на режисьора.

Извън репетициите зрителят ще стане свидетел на една пряма и откровена изповед, в която с присъщите му чувство за хумор и самоирония Теди разказва за детството си, за семейството и любимите си хора, за срещата с Мая Новоселска. Запомнящи се моменти от моноспектакъла на актрисата “Едно малко радио” са част от пъзела, съставящ моментния портрет на един от най-обичаните и най-талантливи наши съвременници и гарантират зрителското удоволствие.

Не пропускайте един от най-забавните и увлекателни епизоди на „Умно село“ с режисьора Теди Москов – тази неделя, 18 октомври, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара