ГЕОРГИ НИЗАМОВ СВАЛИ ШЕСТАТА МАСКА В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“


Падна и маската на Мозъка във втория сезон на „Маскираният певец“, а зад нея се криеше актьорът Георги Низамов. Той изпълни песента „Brother Louie” на Modern Talking в оспорваната битка за гласовете на зрителите с Бебето и Палячи. „Точно тази вечер съм с приятели на купон. А те мислят, че съм по жени. Много е сложно. Децата ми ме заподозряха, но им казах, че съм Змията и когато Борис Солтарийски свали маската, те оттеглиха подозренията си напълно“, сподели Низамов за трудността да се криеш от всички близо два месеца. Алекс Раева и AZIS успяха да разкрият актьора и затвърдиха детективските си способности. 

И този път най-мистериозното шоу в ефира предостави на зрителите истински емоции и много смях. В две битки маска срещу маска с изпълненията си се изправиха Макаронът, Хищницата и Мозъкът, както и Бебето и Палячи. С разнообразни предположения и много добро настроение Алекс Раева и AZIS, заедно с гост-детективите Стефания Колева и Юлиан Вергов, опитаха да разберат какво е значението на предметните улики, които донесоха всички участници. Сред тях зрителите видяха обувки, маска-домино, очила, перлено колие и каишка за куче, а сред новите заподозрени звезди бяха  Елена Брусарска, Надя Петрова, Димитър Маринов, Крум  и Мария Илиева. 

Феновете на предаването имаха удоволствието да видят цели двама от любимите си герои от предходния сезон на „Маскираният певец“. Под прожекторите излязоха Шапката и Принцесата, които свалиха маските непосредствено след изпълненията си. „Това е моят дебют, никога в живота си не съм пял на професионална сцена. Благодаря на „Маскираният певец“ за тази огромна чест“, каза развълнвано журналистът Антон Стефанов, който бе скрит зад маската на Шапката, превърнал се в същинска изненада за панела и зрителите. 

Ослепителна в красивата рокля на Принцесата беше Дара Екимова, която също успя напълно да заблуди следователите. „За мен беше чест и удоволствие да съм на тази сцена. Това е истинска сбъдната мечта“, разкри тя за емоцията да бъде част от шоуто след невероятното си изпълнение на „One Night Only” на Дженифър Хъдсън. 

Не пропускайте новите битки и изпълнения на маските следващата събота в „Маскираният певец“ в 20:00 по NOVA! 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара