Пепел върху слънцето - премиера на София Филм Фест


Вчера се състоя първата прожекция на филма „Пепел върху слънцето“ в София. Тя се проведе в кино „Люмиер“ и бе част от програмата на есенното издание на София Филм Фест. Билетите бяха разпродадени от дни, а нетърпеливите зрители имаха възможността да се срещнат и с част от екипа и звездния актьорски състав на филма. „Пепел върху слънцето“ тръгва по кината в цялата страна на 30 октомври.

На вчерашната прожекция и коктейл присъстваха множество познати лица. За да се срещнат с публиката бяха дошли Юлиан Вергов и Силвия Петкова, които изпълняват главните роли във филма. Освен тях в залата бяха и актьорите Стефан Денолюбов, Анастасия Лютова, Мила Банчева, Камен Иванов, както и по-голямата част от екипа. Популярни личности от киното и телевизията бяха сред гостите на събитието, което бе открито от Мира Сталева – изпълнителен директор на София Филм Фест.

 „Настроението е прекрасно, защото този филм най-после се среща с публиката. Искахме да разгледаме една важна тема, но по достъпен и увлекателен начин. Надяваме се, че се е получило и вече нямаме търпение да дойде 30 октомври и зрителите из цялата страна да могат да гледат филма“, споделя режисьорът Богомил Калинов.

Продуценти на проекта са триото братя Калинови. Те потвърдиха, че започват контакти с различни киносалони за евентуални представяния на филма от екипа и актьорите из страната като ще обявят датите при първа възможност. Тримата братя са и сценаристи на заглавието съвместно с автора на романа – Златимир Коларов. Оригинално премиерата трябваше да се състои през месец март, но епидемията от COVID-19 отложи събитието. В следващите дни се очаква да излезе и клипът към песента „Равносметка“ на Б.Т.Р., която е саундтрак на филма.

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте нов испански хит комедиен сериал
  Селцето с Агустин от испанският комедиен хит

  Сериал Новите сьседи в главната мьжка роля
  От 21 октмоври 2020 всяка вечер без сьботите
  И неделите от 20 и 30 до 21 55
  22 часа
  И всеки следобед без сьботите и неделите

  От 14 и 30 до 15 55  16 часа по Бтв Комеди
  Испанският хит комедиен сериал
  Селцето засега има 2 сезона ще има сезон 3

  Брагодаря ви
  Лека вечер

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара