Топ моделът и актриса Диляна Попова в откровено интервю за родителството на „Форум бременност и детско здраве“


Разговорът гледайте на 17 октомври, от 16:30 часа, на живо на Puls.bg  

Една от най-красивите българки – моделът и актриса Диляна Попова, ще гостува на поредното онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“ на 17 октомври. Пред водещата и главен редактор на Puls.bg – Румяна Тасева, Диляна Попова ще сподели как я промени майчинството, кое е най-голямото предизвикателство пред родителството и на какво я научи синът й Борил. 

Онлайн изданието на „Форум бременност и детско здраве“ ще се излъчи на живо на сайта на Puls.bg, на 17 октомври, от 16:30 часа. Форумът е най-голямото специализирано събитие за майчино и детско здраве, в което водещи специалисти дават навременна и точна информация на бъдещите и настоящите родители. Традиционно любимият форум срещу аудиторията и с популярни българи, които представя в нова светлина – тази на родители. През пролетно-летния сезон на Форума гостуваха: певицата, актриса и инфлуенсър Мона Гочев, главният редактор на Bloomberg TV Bulgaria Таня Кръстева, певицата Йоанна Драгнева и Дичо и половината му Карина. 

Пред водещата на „Форум бременност и детско здраве“ Румяна Тасева, Мона Гочев сподели, че е имала екстремна и приключенска бременност. Новината, че ще става майка идва неочаквано, когато Мона вече е в 16-тата седмица от бременността. Също толкова спокойно и неусетно минават всички 9 месеца, преди на бял свят да се появи малкият Никола. „Последните седмици едва се движех, носех обувките на мъжа ми, понеже моите вече не ми ставаха“, разказа по време на „Форум бременност и детско здраве“, сподели  Мона.

Таня Кръстева, която е главен редактор на единствената бизнес телевизия у нас, призна, че балансът между семейството и кариерата е труден, но не и невъзможен.  „Искам да отделят енергия за децата и за професията, която обичам. Ако почувствам, че трябва да направя жертва, трябва да спра. Това е принципът, от който се ръководя“. 

Тайната на успешното съчетаване на майчинството и кариерата разкри и певицата Йоанна Драгнева, която бе гост на „Форум бременност и детско здраве“ през  юни. Тогава младата майка сподели, че е спряла да работи две седмици преди раждането, а месец след появата на дъщеря й АннМари се е върнала към ангажиментите си. „Важно е за всяка жена след като роди за час - два да се връща към ежедневието, за да запази психичното си здраве“, посъветва Йоанна. 

Дичо и половината му Карина бяха гости на Форума месец след раждането на втората им дъщеричка Тина. През юли те разказаха как дни преди раждането Дичо се прибрал от турне в Англия. Бременната в деветия месец Карина решава да прекарат заедно 14-дневната карантина, наложена на Дичо след пристигането му от Острова. „Два пъти или три пъти припадах. Тя ме свестяваше. Тя излезе по-желязна“, разказа музикантът. 

„Форум бременност и детско здраве“ се провежда с генералното партньорство на Lactoflor и Parusan, и с подкрепата на  Sensibel Nachtkerzen и Select Asset Management. 

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg, Новините родители, Mamamia.bg, Bebok.eu, Дневникът на мама и татко, Жената днес, Grazia Online и София играе/Sofia plays

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара