Жътварите покоряват Резиденцията в „Игри на волята: България“


След удара, който Жътварите понесоха с излизането на Сюзън миналата седмица, племето спечели войната за територия и през новата седмица ще се наслади на удобствата на Резиденцията. На много работа за своя поминък в Стопанството ще се отдадат Ловците, които станаха подгласници в надпреварата. Милиметри попречиха на Рибарите да извоюват второто място и племето отново ще трябва да разчита само на собствените си умения, за да оцелее край Дивата река.

При избора на седмични капитани настъпи голямо разместване във всички отбори, което доведе до различни настроения и стратегии. Ерата на Тодор изглежда е приключила и племето гласува доверието си за първи път на Лазаринов. След емоционални разговори за бъдещето на Жътварите, състезателите единодушно взеха решението Любомир да поеме щафетата, а ротационната система на Рибарите отреди Екатерина да бъде новият лидер в изпитанията в предстоящата седмица. 

Битката за територия тества волята и издръжливостта на воините във вода – един по един участниците имаха за задача да преплуват до понтон и да вземат пояс. Връщането им беше осигурено от двама техни съотборници, които ги издърпваха обратно на сушата с помощта на огромна макара и бодиборд. След пристигането на брега, участниците изкачваха кула, а от върха трябваше да демонстрират точност като нанижат пояса на пилон.

Най-добри плувци и стратези се оказаха Жътварите, които се представиха блестящо с поставената им водна задача. Липсата на пъзел ги мотивира още повече да докажат своите умения и се справиха най-бързо, осигурявайки си първото място с голяма преднина. Другите две племена от своя страна изпитаха затруднения – Ловците оплетоха своята макара в първия етап, а Рибарите бяха силно притеснени още преди старта на играта, тъй като плуването е най-слабото им място. 

Днес предстои нова битка, където ще стане ясно кое е първото племе, което ще отиде на Номинационен съвет и ще излъчи двама играчи, които да се борят за оставането си в „Игри на волята: България“. Какви компоненти ще включва битката и кой ще заеме първото място? 

Гледайте „Игри на волята: България“, всеки делничен ден от 21:00 ч. по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара