Ариана Гранде е президент на САЩ в новия си клип


Настоящата кралица на поп-а, Ариана Гранде, изхвърли от визията си латекса и заешката маска и за щастие, яркочервената коса, която носеше в своите „Дисни“ дни преди много луни. Нейният нов облик, вдъхновен от Джаки Кенеди, ще бъде най-модерният й от всички, оцени ДЕ24.

Тази сутрин Гранде пусна „Positions“, дебютния сингъл от предстоящия си албум, шестият поред, с видео, в което се появява като президент на САЩ. Преминавайки през заседателни зали, коридори и крила на Белия дом, Гранде перфектно представя подобни на Джаки Кенеди ансамбли от шапки, пелерини и ръкавици, докато лавира между съвещания, срещи на върха и други изяви. В цялото видео има перли и аксесоари в стил Джаки Кенеди.

Работейки за трети път с режисьора Дейв Майерс, който е работил също и с Хари Стайлс, Били Айлиш и Дрейк, видеото не може да дойде в по-подходящ момент – преди президентските избори в САЩ, предвидени за 3 ноември.

Новият албум ще излезе на 30 октомври. След излизането си видеото вече събра 6 милиона гледания за 7 часа. Може би това ще подтикне феновете й мислят за политическа роля в реалния живот в даден момент от бъдещето.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара