Chef Петър Михалчев спасява популацията на бухали и се готви за новия сезон на MasterChef


Остават броени седмици до края на кастингите за новия сезон на кулинарното шоу MasterChef. Преди да се впусне в поредното търсене на най-добрия сред хоби-готвачите у нас, членът на журито Chef Петър Михалчев прекарва времето си между своя ресторант и любимите си бухали.

Ко-водещата на „Преди обед“ Рая Пеева днес беше на гости на самурая в журито на MasterChef. Тя посети неговата вила, където Chef Михалчев отглежда ушатите бухали – Кика и Охка. „Имената на птиците са всъщност имена на японски оръжия. В момента двамата се опознават, затова седят далеч един от друг“ – разказва топ готвачът.

Страстта на Chef Михалчев към този вид птици датира още от неговото детство, когато често е ходил с бащи си в местностите около тяхната семейна вила. Тогава там е имало много птици – бухали, мишелови и т.н., но те са изчезнали след намеса на хората в района. Днес, Chef Михалчев се е отдал на идеята да възстанови популацията на тези птици в местността.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара