Британснки убийства и смразяващи истории за омраза по Crime + Investigation през ноември


Представяме ви акцентитe и премиерите през ноември 2020 по канал Crime + Investigation.

Британски убийства с Дърмът Мърнаган
От 18-и ноември, всеки понеделник, 23.00 ч.


Поредицата „Британски убийства с Дърмът Мърнаган“ с водещ и куратор един от най-известните британски журналисти – Дърмът Мърнаган, изследва случаи на убийства във Великобритания, изпълнени с интриги и смразяващи истории за омраза. Във всеки епизод Дърмът Мърнаган представя по един случай, по който е работил или който е следил отблизо. Петте истории на убийства са разказани с помощта на архивни кадри и ключови интервюта с най-близки до случая хора, като са включени и свидетелски показания от членовете на семействата на жертвите и от следователите, пристигнали първи на местопрестъплението. Водейки зрителите през драматичните обрати на разследванията, Дърмът Мърнаган ще изследва широко известните случаи на Люис Дейнис, Леви Белфийлд, Винсънт Табак, Питър Морган и Сабрина Куидър.

Великобритания: Най-страшното табу
От 2-ри ноември, всеки понеделник, 22.00 ч. 


„Великобритания: Най-страшното табу“ разказва историите на някои от най-тревожните и шокиращи престъпления в рамките на семейството и близките. Най-страшните кошмари на всяко семейство оживяват, разказани с най-големи подробности от лица, преживели загуба на близък – роднини и приятели, както и от хора, чийто живот също е бил засегнат по един или друг начин, като полицаи и репортери, свързани със съответния случай. Всеки епизод включва и експертен анализ от бившия старши полицейски детектив Дейвид Суиндъл и психолога Емма Кени. Епизодите анализират как хората, най които вярвате най-много, могат да извършат най-отблъскващи престъпления.


Обвинен: Виновен или невинен?
Продължава, всяка сряда, 23.00 ч.


„Обвинен: Виновен или невинен?“ запознава зрителите с живота на хора, за които се смята, че са извършили сериозни престъпления, показвайки отблизо какво се случва, когато някой бъде обвинен официално в престъпление и изправен пред съда. Представен единствено от гледната точка на обвиняемия, на неговите адвокати и на членовете на неговото семейство, всеки епизод проследява пътя на обвинения човек от планирането на адвокатската защита, през съдебния процес, и накрая – до присъдата. С натрупването на свидетелски показания и наближаването на съдебния процес, тези емоционални разкази показват отблизо как се чувства човека, чиято свобода е застрашена.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара