Апокалипсис на Земята и ловци на чудовища по History през ноември


Представяме ви акцентитe и премиерите през ноември 2020 по History SD & HD.

Апокалипсис на Земята

От 8-и ноември, всяка неделя, 22.00 ч.


Земята, въздухът, водата и огънят са основни природни елементи. Но, какво се случва, когато тези елементи се изправят срещу хората? „Апокалипсис на Земята“ ще изследва катастрофалната заплаха, която природните феномени представляват за САЩ и за целия свят. Очаквайте епизодите „Вулкани: Огън и ярост“, „Торнадо: Страховити ветрове“ и „Смъртоносни земетресения“.


Планинари

От 18-и ноември, всеки понеделник, 23.00 ч.


С настъпването на зимата на континента се наблюдават периоди на неочаквани рекордно ниски температури – от Аляска до Северна Каролина. За повечето хора тези арктически пристъпи означават по-бавно сутрешно придвижване до работа и снежни дни. Но, за мъжете, които изкарват препитанието си от планините, това означава блокирали двигатели, измръзнали пръсти и ежедневна битка, която ще продължи чак до времето, когато снеговете започнат да се топят.

Свободата често пъти е свързана с жертви и, след като човек направи своя житейски избор, няма връщане назад. Тази зима както младите, така и старите трябва да се борят за съществуването си в пустошта при най-неблагоприятните условия, които природата изправя срещу тях. Нека най-добрите успеят.


Най-доброто от „Ловци на чудовища“

От 23-ти ноември, всеки понеделник, 21.00 ч.


Всеки епизод изследва по едно тайнствено същество. Някои съществуват в действителност, като гигантската сладководна риба, която периодично застрашава плувците в Големите езера. Други, като световноизвестния човек-маймуна от Индия, може би са плод на ужасено въображение. А някои представляват гротескни опити, като супервойниците, които учените на Сталин се опитали да създадат, кръстосвайки хора с маймуни. Науката и технологиите се съюзяват, за да разберат по-добре мистериозните феномени — правят се анализи на кости и ключови “доказателства” се подлагат на серия от изследвания. Вместо да разчитаме на архивни кадри, ние сме активни участници, търсещи отговорите на място.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара