Свободният енергиен пазар – във фокуса на новата онлайн дискусия на Investor.bg


Тя ще се проведе на 26 октомври, 14:15 часа, на живо на Investor.bg 

От началото октомври небитовите потребители на електроенергия могат сами да избират доставчик на електроенергия.  Но какви са предимствата и недостатъците на свободния енергиен пазар – отговорите на този и още важни въпроси ще даде новата онлайн дискусия, която Investor.bg организира. Тя която ще се проведе на 26 октомври, от 14:15 часа и ще се излъчи на живо на Investor.bg и в социалните мрежи на медията.  

След успеха на поредицата live студиа, които водещият финансов сайт посвети на рестарта на бизнеса по време на пандемия, дигитализацията на банковите продукти и дигиталното застраховане през май, юни и юли, сега Investor.bg ще разгърне темата: „Свободен енергиен пазар“. 

По време на онлайн студиото експерти ще обяснят защо се либерализира пазарът за достъп до електричество, какво представлява отвореният енергиен пазар, как потребителите да изберат доставчик и какви са правата на потребителите. 

В дискусията ще участват Павлин Павлов, мениджър продажби, Grand Energy Distribution, Димитър Бартов, управител на Synergon Energy, aдв. Пенчо Станчев от Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко“ и Анна Димитрова, ръководител отдел „Енергийна политика, околна среда и иновации“ в EVN България. 

Павлин Павлов има близо 15-годишен опит в сферата на енергетиката и има сериозни познания за сектора. Адв. Пенчо Станчев е водещ експерт в областта на енергийното право, банково право и процесуално представителство. Той консултира някои от лидерите на енергийния пазар във връзка с разнообразни регулаторни и лицензионни въпроси, свързани с дейността им.

За повече информация и регистрация за събитието посетете: https://club.investor.bg/. 

Онлайн студиото на Investor.bg се провежда с партньорството на Synergon Energy, Grand Energy. Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria и Dnes.bg. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара