Христо Стоичков заложи на Jeep Wrangler за престоя си в България


Легендарният футболист Христо Стоичков избра да шофира емблематичния Jeep Wrangler за натоварената си програма през краткия си престой в България. Камата прецени, че това е единственият модел, който е способен да премине през всички терени без усилия и в същото време да запази комфорта и сигурността при пътуване. Jeep Wrangler е най-разпознаваемият автомобил в света, като той напълно отговаря и на имиджа на найпопулярната осмица в световния спорт – Христо Стоичков.

Легендарната марка Jeep е тази, която въвежда в автомобилния сегмент 4х4 технологиите, а гамата ѝ в наши дни обхваща от найновите, комфортни и атрактивни компактни SUV, през отличителни и авторитетни модели, до автомобили с ненадминати възможности на офроуд терени. От тази година Jeep добави и plug-in хибридни двигатели при моделите Compass и Renegade, а през следващата година се очаква и електрификация на емблематичния Wrangler. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара