Ловни приключения в Аляска, Арктика и Танзания по Outdoor Channel през ноември


Представяме ви акцентитe и премиерите през ноември  2020 по Outdoor Channel.

AROUND THE WORLD WITH JIM SHOCKEY

От 9 до 20 ноември, всеки ден в 16.00 ч., с повторение в 20.30 ч. 


Водещият Джим Шоки пътува по света, за да ви покаже най- добрите ловни приключения. Странстващото шоу ще ви отведе на лов за лосове в долината на река Юкон – Аляска, за полярни мечки с шейни в кучешки впряг сред ескимосите в Арктика, за крокодили – в Танзания, за газели и белобради антилопи гну – в родината на масаите. 

Няма недостъпни територии – Джим и екипът му пътуват до някои от най-отдалечените кътчета на света, в търсене на най-опасните хищници, населяващи земята.

Никога не знаете къде ще ви отведе Джим в следващото си приключение. Станете свидетели на неговите ловни приключения на фона на някои от най-вълнуващите пейзажи по света.

WARDENS


Омнибус излъчване до 21 ноември, събота и неделя в 17.30 и 17.50 ч., с повторение в 22.00 и 22.20 ч. 

Опазването най-ценните природни ресурси в някои от най-отдалечените райони на страната а е във фокуса на поредицата „Wardens“, която представя динамичната, отговорна и нерядко рискована работа на служителите по опазване околната среда в Америка.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара