Мотополицаи в действие по CBS Reality през ноември


Представяме ви акцентитe и премиерите през ноември 2020 по канал CBS Reality.

Мотополицаи

Сезони 1 и 2 

От 7 ноември до 5 декември, всяка събота и неделя, двойни епизоди в 21.10 ч.


„Мотополицаите“ – трепач са тук. Тези ченгета не си поплюват, когато настъпят педалите и хванат волана на моторите си. Бога ми! 

Няма начин да не се влюбите в тези сурови патрулиращи мъже, вдигащи пушилка по пътя си.

Едва ли бихте искали да направите незаконен обратен завой пред тези момчета – ще ги разлютите като настъпена змия! Поздравления за техния дух и достойната им полицейска служба! Този нов и оригинален сериал от Factual Programming представя старата школа, сериозната служба и най-доброто от работата на австралийските полицаи.

„Мотополицаите“ не приемат никакви извинения на пътя и ги неутрализират по старомодния начин – чрез добрия стар австралийски хумор.


Слава чрез скандал

Сезони 2 и 3 

Всяка събота и неделя до 21 ноември,  22.50 ч. 


„Слава чрез скандал” продължава да изследва знаменитостите от таблоидите, получили публична известност, когато скандалните им действия са предизвикали медийна истерия. Освен ишроко известната история на Ким Кардашиян новите епизоди на поредицата представят случаите на Дженифър Уилбанкс, Итън Кауч, Лиза Новак и Пати Хърст.

Дженифър Уилбанкс става известна по целия свят, когато фалшифицира собственото си отвличане. Четири дни преди предстоящата си сватба Дженифър Уилбанкс от град Дулут в щата Джорджия излиза от къщи за обичайния сутрешен крос и не се връща…  След това Дженифър се обажда вкъщи, за да съобщи, че е отвречена. Когато полицията я открива, бъдещата булка признава, че е измислила историята, защото получила нервна криза в навечерието на сватбата. В крайна сметка тя разкрива защо е изоставила годеника си преди сватбата им…

Итън Кауч, който на 16-годишна възраст убива четирима и ранява девет души по време на шофиране под въздействието на алкохол и наркотици на 15 юни 2013 г. в Бърлесън, Тексас, става известен като „тийнейджърът афлуенца“, след като действията му са обяснени с богатството на семейството му. Тийнейджърът първоначално получава 10-годишна условна присъда, тъй като адвокатите му доказват, че той страда от „афлуенца“ (прекомерен излишък на материални блага) и не е бил в състояние да шофира отговорно…

Астронавтът Лиза Новак е национален герой до 2007 г., след като неуспешният й опит да отвлече новата приятелка на дългогодишния си любовник принуждава НАСА да разгледа внимателно процеса си на подбор на кадри…

Пати Хърст, внучката на магната Уилям Рандолф Хърст, става известна със събития след отвличането й от радикална терористична групировка през 1974 г. След като е държана 2 месеца в плен, Пати Хърст заявява в запис, че влиза в „Армията“, отрича се от името си и отказва да се върне в семейството.  През следващата половин година Пати участва в грабежи и убийства. Арестувана е през септември 1976 г. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара