VIVACOM пуска нови предплатени пакети – VIVACOM FREE


Първата и единствена предплатена услуга с неограничен мобилен интернет в България

01.10.2020, гр. София VIVACOM пуска на пазара изцяло нови предплатени пакети за глас и данни – VIVACOM FREE и VIVACOM FREE DATA. Това са първите и единствени предплатени услуги у нас, които нямат тарифиране на данни и предлагат неограничен мобилен интернет, за бързо и лесно сърфиране в най-бързата мобилна мрежа в Европа*. Предплатените пакети осигуряват на потребителите свобода и удобство, защото не са свързани с подписване на срочни договори.

Стартовият пакет VIVACOM FREE включва 6 000 МВ на максимална скорост и 400 национални минути за разговори в България и ЕС с валидност 4 седмици и струва 8 лв. Предплатеният пакет предлага и страхотни условия за тези, които обичат да пътуват извън България, защото включените услуги са валидни за роуминг в ЕС. Стартовия пакет включва 2000 МВ за роуминг в ЕС, а след изчерпване на безплатните мегабайти цените са еднакви с тези на клиентите на абонаментни планове. Допълнително предимство на пакета е цената на минута разговор в България - само 0.09 лв. с ДДС.

VIVACOM FREE включва още 15 GB облачно пространство VIVA pCloud, за съхранение на данни и достъп до 30 канала в интерактивния медиен портал TV GO. Всичко това прави VIVACOM FREE първата услуга за глас и данни, която носи на клиентите всички предимства на абонаментните услуги, както в България, така и в роуминг.

Клиентите разполагат с пълната сума при презареждане, с която сами могат да избират от изцяло обновено портфолио от допълнителни пакети с минути и МВ и възможност за подновяване или презареждане при желание.

За всички, които предпочитат сърфирането в интернет пред разговорите, VIVACOM предлага и предплатения стартов пакет VIVACOM Free Data. С него клиентите получават 25 000 МВ на максимална скорост, с валидност 4 седмици след активирането, на цена от 20 лв.

Повече информация за новите предплатени планове – VIVACOM FREE можете да откриете в магазините на VIVACOM в цялата страна или онлайн на сайта https://www.VIVACOM.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta.

*Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за първите шест месеца на 2020г. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече информация за мобилната мрежа на VIVACOM на www.VIVACOM.bg

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара